**********

**********

Acest manual se vrea a fi un ghid practic pentru transformarea profundă a caracterului, astfel încât omul să devină manifestare la nivel de suflet.
Când omul se întoarce la el însuși și se recunoaște ca parte din Întreg, atunci și doar atunci el poate influența Creația și poate ascensiona spre sferele mai înalte ale menirii Sufletului.
Cartea conține o serie de programe de lucru care se fac în scris. Acestea cuprind mai toate domeniile vieții noastre – relații, prosperitate, iertare, stimă de sine, neamul strămoșesc etc.
Aceste programe se vor putea face pe parcursul anului 2023, un an spiritual care ne cere să lucrăm cu noi, cu Sinele nostru.

 

Toți oamenii vor să aibă o viață frumoasă, fericită, plină de împliniri! Toți oamenii vor prosperitate, belșug, iubire și apreciere.

Toți oamenii vor… dar oare ce sunt ei dispuși să ofere pentru toate aceste lucruri?

Unii nu sunt dispuși să ofere nimic pentru că ei consideră că merită, alții sunt dispuși să muncească, să ofere timp și dedicare acestor lucruri. Sunt și oameni care, deși oferă cele enumerate mai devreme, nu primesc aprecierea pe care consideră că o merită, nu câștigă pe măsura muncii lor, ba chiar pare că muncesc în zadar.

Se spune că fiecare primește după ceea ce merită, așadar ar părea nedrept ca un om care muncește mult într-un anumit domeniu de activitate să câștige puțin. La fel cum ar părea în ochii altora ca nefiind corect ca unele munci la care se depune un efort consistent să fie plătite mai slab decât altele în care efortul depus este minim.

**********

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty