**********

Ești pregătit să renunți la prejudecăți, să-ți deschizi mintea și inima, să înțelegi trecutul, să proiectezi conștient viitorul și să TRĂIEȘTI pe deplin prezentul?
Atunci Magul te invită să te descoperi și să te accepți ca SINE DIVIN INTEGRAL, atât în aspectele luminoase, cât și în cele întunecate, în călătoria ta MAGICĂ prin VIAȚĂ.

JOCUL CARE-ȚI SCHIMBĂ VIAȚA

Cine ești, ce arhetip manifești, de unde vii, încotro mergi, cum să-ți proiectezi realitatea pe care o dorești, cum să-ți înfrumusețezi viața, cum să rezolvi probleme sau crize existentiale, cum să depășești blocaje sau nereușite repetate…

Tarotul de Marseille este o metoda de auto-cunoaștere, INTROspecție și dezvoltare personală, de o profunzime excepțională și a fost folosit pentru prima dată în psihoterapie de C.G. Jung, ca și cale de accesare a subconștientului.

Tarotul vorbește limba sufletului și te conduce prin meandrele ascunse ale ființei tale într-un mod intuitiv și cu multă înțelepciune. În combinație cu astrologia și mitologia greacă, în care de altfel își află rădăcinile, acest „joc“ miraculos și fascinant poate inSPIRA revelații și înțelegeri fundamentale asupra naturii conștiinței universale.

Tarotul de Marseille, spre deosebire de divinația comună în Tarot, te poartă pe CALEA inițiatică străveche, a eroilor legendari și, atunci când lucrează cu tine, te diferențiază de marea masă a oamenilor obișnuiți, vrei nu vrei!

Devii EROUL propriei tale povești! Ai curajul să-l joci?

Intră în H-ORA misterelor până vei ieși de acolo reGENERAT!

*** *** ***

*** *** ***

*** *** ***

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty