**********

După cărțile „Planeta arhonților”, „Demonul roșu”, „Bătălia pentru suflete”, „Noaptea albă a șoaptelor negre”, Cristian Terran revine cu o nouă carte – „Inițiere în numerologie”.

*** *** *** 

Numerologie – un cuvânt tot mai uzual în ultima vreme, explicat prin multe definiții, aspecte, termene încât uneori pare că zăpăcește omul care vrea să caute răspunsuri în această sferă de descifrare personală sau a celor din jur. 

Numerele sunt concepte pure; sunt nisipul sau praful primordial din care este făcut totul. Mai întâi a fost nisip și apoi cărămida. Cărămida este formă, iar esența cărămizii este nisipul. Toate formele de gândire, ideile modelate și imaginile mentale sunt create dintr-o esență comună; praful tuturor gândurilor este număr. 

Cele mai importante semne numerologice sunt zilele de naștere. Ele oferă informații despre principalele aspecte ale vieții umane, trăsăturile interioare ale unui om, indiferent de cum se comportă acesta în societate. Oamenii au învățat de-a lungul vieții să poarte măști. Ziua de naștere a unei persoane ne ajută să trecem de aceste măști, bariere, pentru a-l cunoaște în profunzime. 

Vă  invit să intrați în domeniul acesta foarte vast cu pași mărunți, dar siguri! 

*** *** *** 

*** *** *** 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty