*** *** ***

 

*** *** ***

𝗟𝗔𝗡𝗦𝗔𝗥𝗘 𝗗𝗘 𝗖𝗔𝗥𝗧𝗘 𝘀̦𝗶 𝗦𝗘𝗦𝗜𝗨𝗡𝗘 𝗗𝗘 𝗔𝗨𝗧𝗢𝗚𝗥𝗔𝗙𝗘

𝗜̂𝗡 𝗖𝗔̆𝗨𝗧𝗔𝗥𝗘𝗔 𝗙𝗘𝗥𝗜𝗖𝗜𝗥𝗜𝗜

– 𝑈𝑛 𝑝𝑙𝑢𝑠 𝑑𝑒 𝑖̂𝑛𝑡̦𝑒𝑙𝑒𝑝𝑐𝑖𝑢𝑛𝑒 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝑃𝑜𝑣𝑒𝑠̦𝑡𝑖 𝑖𝑛𝑠𝑝𝑖𝑟𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑒

Eveniment susținut de MAGDA PATROLEA în colaborare cu ADRIANA NICOLAE
DATĂ EVENIMENT: 04.09.2022
Cartea reprezintă o colecție de 36 de povești inspirate din diferite fapte de viață, povești ce deschid calea unor tărâmuri subtile ale introspecției.
Este un proiect atipic, diferit de celelalte povești existente pe piață. Precum fata din basmul lui Petre Ispirescu, care s-a prezentat în fața boierului „nici îmbrăcată, nici dezbrăcată, nici călare, nici pe jos, nici pe drum, nici pe lângă drum”, tot la fel am scris și eu: nici povești, nici tratat de dezvoltare personală, nici texte prea lungi, nici prea scurte, nici realitate, nici ficțiune. Fără a avea pretenția că am epuizat subiectul, am oferit perspective asupra unor situații și contexte de viață; în acest sens, lucrarea poate fi privită ca un instrument de folos pentru înțelegerea extinsă a cauzelor și efectelor unor evenimente, astfel încât fiecare să identifice soluțiile optime la problemele proprii.
𝐶𝑢𝑖 𝑛𝑢 𝑠𝑒 𝑎𝑑𝑟𝑒𝑠𝑒𝑎𝑧𝑎̆ 𝑐𝑎𝑟𝑡𝑒𝑎?
Oamenilor fără probleme sau celor care le știu pe toate.
𝐶𝑎𝑟𝑒 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑐𝑖𝑡𝑖𝑡𝑜𝑟𝑢𝑙 𝑖𝑑𝑒𝑎𝑙?
Cartea se adresează tuturor tinerilor și adulților care s-au simțit stânjeniți sau încurcați de anumite situații, oamenilor care au întâmpinat dificultăți în gestionarea propriilor emoții ori care s-au blocat atunci când au fost nevoiți să ia decizii.
*** *** ***
De ce Povești inspiraționale?
Suntem unici ca ființe umane, însă problemele există de când lumea și pământul, doar protagoniștii și scenariul se schimbă.
Am decis să transpun pe hârtie diverse întâmplări pentru ca oamenii să afle că există persoane cu probleme similare, iar problemele au soluții.
Nimeni nu poate garanta o soluție, fiecare trebuie să aleagă ce este mai potrivit pentru el, iar poveștile reprezintă o sursă de inspirație ce poate oferi noi perspective în înțelegerea unor situații și în luarea unor decizii.

Magda Patrolea

*** *** ***

*** *** ***

 

*** *** ***

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty