*****************

**********

Fiecare atom din univers are înscris în structura proprie întreaga poveste a vieții sale. Nimic nu este întâmplător în jurul nostru indiferent de capacitatea de înțelegere a celor mai inteligente minți. O serie nesfârșită de evenimente se succed în fiecare clipă a trecerii noastre prin această lume și toate sunt conectate între ele ca într-o rețea perfectă.

Dincolo de limitarea științelor fixe, omului nu-i rămâne decât imaginația ca mijloc de experimentare a tărâmului necunoscut al acestor întâmplări neclare. Mai presus de imaginație este conștiința clară și lucidă, singura care poate pătrunde esența adevărului și care este astfel concepută încât ea există în afara timpului și a spațiului.

Principiile de bază ale numerologiei sunt noțiuni care definesc sau compun timpul și spațiul și nu se supun efectelor celor două variabile astfel că nu pot fi cuprinse de instrumentele clasice de măsurare cunoscute de om.

Numerologia depășește frontierele logicii și ale raționamentelor filosofice, este mai presus de fantezie, de ficțiune sau de imaginație, inspiră și dă naștere unui limbaj simbolic.

Numerologia este o cunoaștere calitativă a numerelor ce descrie originea fiecărui proces împreună cu cauzele și rolul apariției acestuia. Tainele Universului devin mai ușor de descifrat prin limbajul etern al cifrelor și omul se afișează precum o carte deschisă în fața celui care stăpânește secretul numerelor.

**********

**********

**********

Prin intermediul acestei lucrări doresc să ofer o definiție practică și pertinentă a numerologiei printr-o reprezentare ce nu-i limitează în niciun fel orizontul necuprins al cunoașterii și al înțelepciunii și care nu depășește limita bunului simț și a intelectualității.

Suntem noi cei care facem cu adevărat alegeri în viața noastră sau alegerile ne definesc pe noi?! Este omul în stare să se șlefuiască după bunul plac ori este produsul numeroaselor influențe din jurul său? 
În paginile cărții veți găsi cu siguranță răspunsul la aceste întrebări și probabil la multe altele, la fel de personale. Tot ceea ce vi se întâmplă, precum și ceea ce nu vi se întâmplă vă privește în întregime. Responsabilitatea este doar a voastră.

Indiferent cât de complex vi se va părea acest manual, cunoașterea numerologică vi se va revela în timp, din aproape în aproape. Acest proces nu este necesar să fie grăbit în niciun fel și vă promit că efortul și răbdarea vă vor fi pe deplin răsplătite.
Este extrem de important ca primii pași pe care îi faceți în acest domeniu amplu al cunoașterii ezoterice să vă sădească adânc în suflet și în memorie o experiență plăcută și informații de calitate. Pe acest fundament se va clădi întreaga voastră călătorie în tainele ascunse ale numerologiei, iar pentru aceasta aveți nevoie de un reper solid.
Atât cartea pe care o țineți acum în mână, cât și următoarele scrieri care îi vor urma au scopul să vă îndrume și să vă fie alături în acest demers al cunoașterii de sine și al transformării interioare. Metodele și tehnicile explicate sunt de o finețe aparte și aplicațiile lor pot fi utilizate în absolut toate aspectele vieții. Nu vă rămâne decât să o citiți cu răbdare, iar acolo unde atenția vă este captată de o informație interesantă, vă recomand să zăboviți mai mult timp. Sunt convins că la o nouă citire veți pătrunde mai adânc în straturile subtile ale numerologiei și chiar după ce o veți relua peste ani de zile, veți rămâne la fel de uimiți de profunzimea înțelepciunii care este cifrată în fiecare paragraf.

Eduard Agachi, 2020

*****************

**********

*****************

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty