*** *** ***

𝗟𝗔𝗡𝗦𝗔𝗥𝗘 𝗗𝗘 𝗖𝗔𝗥𝗧𝗘 𝘀̦𝗶 𝗦𝗘𝗦𝗜𝗨𝗡𝗘 𝗗𝗘 𝗔𝗨𝗧𝗢𝗚𝗥𝗔𝗙𝗘

Vă așteptăm cu drag!

DATĂ EVENIMENT: 12.11.2022

LOCAȚIE: Muzeul Național al Literaturii Române

INTRARE GRATUITĂ

Cartea va putea fi achiziționată la eveniment.

„Inițial o trilogie, acum un singur roman complet. O carte inedită care face cinste poveștilor despre relația de prietenie a omului cu calul.
Destinul îi aduce împreună pe Jose Alvarez, Blake Allison și pe calul său „Bălțatul”. Întâmplările se împletesc într-o lume nestăpânită și bogată în provocări. Aceste încercări iau mai multe forme: cete războinice de amerindieni comanși, deșerturi uscate și neprimitoare, pistolari desăvârșiți, schimbări neașteptate de situație, prietenii adevărate și întâmplări legendare.”
În viața noastră, educația vine în multe feluri, iar titlul cărții face referire atât la cunoașterea cailor și formarea unei legături cu aceștia, cât și la regăsirea de sine a omului și la natura care îl înconjoară pretutindeni.
„Sălbăticia” oferă un anume soi de educație și îl ajută pe om să se descopere într-un fel aparte, ajungând atât să își construiască un caracter puternic cât și să trăiască în strânsă armonie cu natura care îl înconjoară.
Este așa cum spune însuși personajul principal Blake Allison: “Atunci când ne bazăm pe propriile noastre puteri suntem compleți și liberi. Ne luăm viața în mâini și o ducem mai departe acolo unde ne dorim. Omul se descoperă și învață felul acesta de a fi, atunci când petrece suficient timp cu sine sub cerul liber. E un privilegiu pe care puțini îl înțeleg.”
*** *** ***
*** *** ***
*** *** ***
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty