Anatol a revenit în toamna lui 2021 cu o nouă carte! 

„Jocurile în care se joacă EU” nu este deloc o lectură facilă, dar, dacă ai avut ocazia să îl urmărești puțin pe Anatol și să te familiarizezi cu ceea ce transmite prin cărți, cursuri și conferințe, presupun că nici nu te aștepți și nici nu îți dorești să fie facilă. 

Cartea nu îți propune răspunsuri la întrebări, poate chiar dimpotrivă, îți vor mai apărea și alte întrebări pe care, până acum, nu ți le adresai. Dar, dacă tu ești omul care iubește să urmeze calea gândirii și a căutării, dacă ești pregătit să te pui pe gânduri, să meditezi, atunci această carte este exact pentru oamenii ca tine.

„Jocurile în care se joacă EU” este structurată în două părți: JOCUL – EU și EU în CALE.

La o primă lectură, cartea poate să-ți pară interesantă, în multe locuri va avea întorsături neașteptate, neobișnuite și vei descoperi o mulțime de gânduri, teoretizări despre calea omului către el însuși, către conștientizarea de sine ca ființă existentă și autentică care acționează în această lume.

Însă cartea dorește, de fapt, să fie un ghid practic concret ce te va îndruma să acționezi în lumea ta interioară. Acesta este specificul acestei cărți și, din această cauză, dacă nu ești încă obișnuit cu o astfel de muncă de introspecție, probabil nu vei mai dori să o mai citești a doua oară, dar în mod sigur ceva tot va rămâne în tine și, din când în când, te va pune pe gânduri. Apoi, cândva, mai târziu, când vei dori în mod real să faci ceva cu tine, să te cunoști, să vii la întâlnire cu tine însuți, vei mai citi această lucrare încă odată. Cu siguranță. Te va chema să o deschizi iarăși și iarăși și tot așa până vei simți că stai tu cu tine de vorbă exact ca la vorbitorul din penitenciar. Pe de o parte a peretelui despărțitor de sticlă vei fi tu și în partea opusă – tot tu.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty