*** *** ***

*** *** ***

CAPCANA AUTOSABOTĂRII 
Cum depășești problema imaginară care te ține prizonier în lupta cu tine însuți

*** *** ***

De fiecare dată când simt că am un obiectiv care întârzie să apară în viața mea, iau metodologia descrisă de Zoltan în această carte și o aplic.

Ce urmează să descoperi citind următoarele pagini are potențialul să îți schimbe viața.

Dacă știam mai devreme ce urmează să descoperi aici, eram deja mult mai departe. Autosabotarea, despre care am crezut că m-a ținut departe de unele obiective din viața mea, nu ar fi existat. Pentru că aș fi înțeles că, de fapt, nici nu există.
Aș fi știut că frica de eșec sau frica de succes nu există.
Aș fi știut că ieșirea din zona de confort nu este soluția pentru a atinge obiective mai mari.
Aș fi știut că traumele de care am încercat să scap sunt, de fapt, cele care m-au adus unde sunt și au creat omul care sunt.
Aș fi înțeles că fiecare rezultat, bun sau rău, este un rezultat al gândurilor, deciziilor, acțiunilor și obiceiurilor mele.
Aș fi acceptat că și rezultatele care nu îmi plac sunt o consecință a ceea ce este în profunzimea minții mele.

Dar nu mă plâng. Mă bucur că am descoperit.
Mă bucur că pot folosi pentru a merge la alt nivel și a atinge alte obiective mărețe.

Mă bucur că și tu ai posibilitatea să descoperi cum să nu te mai autosabotezi și să atingi orice obiectiv îți propui.

Și, dacă asta se întâmplă, este posibil să fie ultima carte de dezvoltare personală de care ai nevoie. Îmbrățișează această călătorie!

Deschide-ți mintea și inima pentru ce urmează, pentru că sunt convins că vor fi momente în care te vei simți bulversat, dezamăgit și supărat, dar o să merite. O să devii un alt om dacă aplici ceea ce citești!

Te îmbrățișez și îți doresc călătorie plăcută!

Lorand Soares Szasz

*** *** ***

În contextul autosabotării, cel mai mare dușman al evoluției noastre este faptul că nu mai facem față disconfortului emoțional.
Problema este că orice proces de transformare vine cu disconfort emoțional. Vine cu confuzie.
Confuzia este semnul că ceea ce știai nu mai funcționează și că nu ai cu ce să înlocuiești golul care s-a făcut. Ceea ce știai nu mai este adevărat, dar încă nu ai certitudinea unui alt adevăr.
Este groaznică această stare de incertitudine, este ca și cum ai fi „homeless” mental și emoțional. Nu există cunoașterea în care să te refugiezi și despre care să poți spune „știu”.
Dacă în trecut știai despre tine că ești într-un fel, confuzia îți spune acum că nu ești cum știai, dar încă nu ai varianta ta nouă suficient de cunoscută, ca să te relaxezi. Acesta este infernul pentru mulți.
Incertitudinea în care nu poți da sfaturi, în care te simți mic și inexistent pentru că nu ești stăpân pe noul fel de a fi. Ești fără putere și fără toate explicațiile pe care le aveai înainte.
Majoritatea oamenilor nu suportă această stare.
Preferă să citească tot și să nu aplice nimic. Pentru că, atunci când mergi într-un context transformațional pe bune, apare această incertitudine, acest necunoscut
și, ca urmare, se ivește această confuzie.
Și pentru majoritatea, confuzia este o stare atât de inconfortabilă încât spun „E interesantă abordarea asta, am învățat multe, dar parcă nu am claritate și
am nevoie de altceva.”
Exact. Nu ai cum să ai claritate în confuzie.
Dar, din păcate, majoritatea oamenilor nu caută adevărul, ci doar claritatea.

Vor fi multe momente în care ceea ce citești îți apasă un butonaș de alarmă și mă vei contrazice în mintea ta, pentru că folosesc cuvinte care pentru tine înseamnă altceva.
De multe ori, ceea ce cunoști te va determina să interpretezi tot ce zic eu prin ceea ce tu știi deja. Poți să înțelegi că faci acest lucru în momentul în care nu ești de acord cu ce spun și, în mintea ta, cauți argumente ca să îmi demonstrezi că ce spun nu este așa.
E în regulă, dar măcar cât citești cartea aceasta, să presupui că, în logica și în principiile mele, ceea ce spun este adevărat. Că altfel nu le-aș spune așa, ci le-aș spune altfel.
Te invit să iei informațiile de aici ca pe un întreg.
Un sistem de analiză, evaluare și abordare de sine stătător, care te poate ajuta să elimini autosabotarea din viața ta.

Îmi doresc ca această carte să fie altceva pentru tine. Să îți fie cu adevărat de folos.

Asumă-ți confuzia și incertitudinea, ai răbdare, astfel încât să poți descoperi noile tale adevăruri și să ai claritate la un cu totul alt nivel.

Zoltán Veres

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty