Comenzi cu livrare în România

* tel. sau sms la 0737.521.211

* email: adriana.editor@gmail.com

Modalități de plată

Plata produsului comandate se poate efectua:

  • online cu cardul, în condiții de siguranță deplină, în momentul formulării comenzii. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro).
  • plata prin OP/depunere în cont (vă rugăm să ne contactați pe email sau telefonic după ce ați făcut plata, pentru a vă expedia cât mai rapid comanda).
  • ramburs la primirea comenzii.

Important: Produsele în format electronic nu se pot comanda cu plata ramburs.

Modalități de livrare

  • livrare prin curier rapid (Prioripost)
  • livrare electronică (prin email) pentru cărțile în format digital

Comenzi cu livrare în alte țări

Livrare internațională prin librăria noastră parteneră.

 

Politică de retur

Dacă nu vă satisfac produsele cumpărate, le puteți returna și vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră.

Conform legislației în vigoare, dreptul de denunțare unilaterală este aplicabil doar clienților persoane fizice în calitatea acestora de consumatori și se aplică doar produselor achiziționate la distanță de pe site-ul carticusens.ro. Astfel, consumatorul are dreptul să renunțe unilateral la produsele achiziționate în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor ce se doresc a fi returnate, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.  

În mod obligatoriu, în cazul exercitării dreptului de denuntare unilaterală, consumatorul trebuie să trimită către carticusens.ro o notificare scrisă înainte de expirarea termenului de 14 zile indicat în paragraful anterior. Notificarea se trimite pe email la adriana.editor@gmail.com cu subiectul Retur. Vă informăm că, în cazul neexercitării dreptului de denunțare unilaterală în termenul legal, nu veți mai putea renunța la produsele achiziționate.

Plata returnării pachetului revine clientului, urmând ca carticusens.ro să restituie clientului contravaloarea produselor returnate, dupa ce constată că acestea sunt în starea în care au fost expediate.  

În mod obligatoriu, produsele vor fi returnate de către consumator prin aceeași modalitate de livrare folosită pentru comanda lor (curier rapid prioripost sau poștă). Cheltuielile ocazionate cu returnarea produselor vor fi suportate de către consumator.

În cazul acceptării produselor returnate, rambursarea contravalorii acestora se va face în termen de 14 (paisprezece) zile de la primirea produselor de către carticusens.ro.

 

Poți comanda aceleași produse și din acest magazin:

Produse

0